Redactie

Redactie

Lage melkprijs: regeren is vooruitzien!

Gelukkig trekken de melkprijzen weer aan richting de 30 cent na een diep dal van 25 cent. Een tijd waarin veel agrarische ondernemers de financiële eindjes aan elkaar moesten knopen en er geen geld was om plannen te realiseren. Nu wordt het weer tijd voor denken, durven en doen. Natuurlijk spelen actuele ontwikkelingen rond grondgebondenheid en de invoering van fosfaatrechten een rol bij uw plannen en ambities. Maar wat zijn die plannen en ambities? Waarin ga je investeren? En hoeveel ruimte is daarvoor?

Plannen voor je melkveebedrijf

Wil ik....

Zomaar wat vragen die u kunt hebben als u denkt aan investeren. Maar ja, kan dat volgend jaar betaald worden? Gaat de bank mee in de plannen of ontstaat er voldoende ruimte in je eigen kasstroom van het bedrijf? Om dit inzicht te krijgen moeten veel melkveehouders dan aan de slag met een resultaat- en liquiditeitsbegroting.  Zucht! Zelf veel tijd in steken in een excelletje? De accountant aan het werk zetten?  Dat soort cijferwerk heeft weinig toegevoegde waarde en kost alleen maar tijd en geld. 

Zo kan het ook

Werk je echter met Blinc, dan beschik je over een actuele administratie met betrouwbare maandcijfers. Er komt ook een andere begroting en prognose uit. Zo ziet dat eruit:

 

De voordelen van Blinc

Je wilt verder met je melkveebedrijf. Welk doel heb jij? Wij helpen je deze doelen te realiseren en coachen je tijdens het proces! Een afspraak aan je keukentafel is de volgende stap.